Strada Primăverii 8, Turnu Măgurele, Teleorman
Luni - Vineri : 09.00 - 12.00 | 15.00 - 18.00
0770699062 | 0769217785

ȘCOALA DE ȘOFERITermeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza SCOALADESOFERISSB.RO . Utilizarea acestui site implică acceptarea dumneavoastră a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

1. Utilizarea Site-ului

(a) Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați toți termenii și condițiile prezenți în acest document.

(b) Sunteți responsabil pentru orice informații furnizate către SCOALADESOFERISSB.RO, și vă angajați să furnizați informații corecte, actuale și complete.

2. Drepturi de Autor

(a) Conținutul și materialele de pe site, inclusiv textele, imagini, design-ul grafic, logo-urile și alte elemente, sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală.

(b) Nu aveți dreptul să copiați, redistribuiți, modificați sau utilizați în alt mod conținutul site-ului fără acordul scris prealabil din partea noastră.

3. Link-uri către Terețe Părți

Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri web ale terțelor părți. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politicile de confidențialitate ale acestor site-uri.

4. Limitări de Răspundere

Nu garantăm că site-ul nostru va fi întotdeauna disponibil sau că informațiile de pe site sunt corecte sau complete. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele prejudicii sau pierderi rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Acești termeni și condiții pot fi modificați periodic. Orice modificări vor fi postate pe site-ul nostru, iar data ultimei actualizări va fi revizuită. Prin continuarea utilizării site-ului nostru, sunteți de acord cu aceste modificări.

6. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri privind acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@scoaladesoferissb.ro .